Servicii de reparații și recondiționări rezistențe electrice

Tipodimensiunile rezistențelor electrice acoperă o gamă largă de utilizări, în funcție de specificațiile beneficiarului. Acestea pot fi realizate pe suporți diferiți, în funcție de utilizare: ceramică, tuburi de cuarț, placi de termomecanică, tuburi din oțel refractar, cupru sau inox.

Domeniul de utilizare a acestor produse este diversificat: industria prelucrării maselor plastice, a ceramicii, a cauciucului, a lemnului, electrotehnică, camere de uscare, cuptoare electrice, încălziri locale și de hale industriale, acoperiri galvanice, industria alimentară și prelucrarea uleiului.

Flexibilitatea și calitatea în execuție a produselor este asigurată de o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Calitatea produselor este asigurată de proiectarea riguroasă, execuția atentă și precisă precum și din calitatea materialelor folosite.

Pe baza experienței acumulate am trecut la diversificarea producției, prin confecționarea de aparate de lipit recipiente de mase plastice și ștampile termice pentru imprimarea datelor pe suporți diferiți ( mase plastice, lemn, piele).

Performantele și parametrii elementelor fabricate a fost permanent îmbunătățită datorita unui schimb permanent de informații între beneficiar și producător, aceasta colaborare ducând la optimizarea dimensiunilor, a modului de funcționare și creșterea duratei de exploatare la beneficiar a produselor noastre.

Fiind deschiși la nou, vă invităm la sediul firmei pentru a stabili concret tipul și parametrii produselor de care aveți nevoie pentru societatea dumneavoastră.

Galerie foto

SC Centrul de Cercetare, Proiectare şi Producţie Refractare SA, Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 23, Alba Iulia, România. Tel. 0258.815.772